Fürdőfülke a szobasarokban

2012-03-09 12:45:38 | Módosítva: 2012-03-09 21:41:27

Bármely helyiségben felállítható, egy négyzetméternél nem foglal több helyet, könnyen elkészíthető, és szétszedhető. A medencerész keretét csőből készítjük, az oldal- és a fenéklemezt hegesszük hozzá. A szigetelést körültekintően végezzük, majd ellenőrizzük, hogy nem engedi-e át a vizet. Vizsgáljuk mag a medence közepén elhelyezett lefolyó szigetélését is. A medence két belső sarkába hegesztessünk, vagy csavarokkal erősítsünk egy-egy csődarabkát. A rajz alapján törekedjünk a pontos elkészítésre, hogy az állvány ne lötyögjön, vagy megszoruljon, mert ez a szétszedést nehezíti. A vízcsap elhelyezése és felszerelése is jól látható a rajzon. 
A zuhany csöve a csap alatt gumicsővel csatlakozik az elektromos vagy gázmelegítőre vagy közvetlenül a vízcsapra. A fürdőfülkét lehetőleg a vízelfolyó fölé helyezve használjuk, vagy tegyünk alá farácsot, s az elhasznált vizet gumicsővel vezessük a legközelebbi lefolyóba.

További érdekes cikkeinkről se maradsz le, ha követed az Ezermester Facebook oldalát, vagy előfizetsz a nyomtatott lapra, ahol folyamatosan újdonságokkal jelentkezünk!

DjVu formátum DjVu | PDF formátum PDF (Kereshető) | PDF formátum PDF

Szólj hozzá a cikkhez!

Be kell jelentkezned, hogy hozzászólhass a cikkekhez!
Ezermester, Facebook, vagy Google fiókkal is bejelentkezhetsz.